Trenutno pregledavate Priopćenje za javnost suspenzija treninga i natjecanja

Priopćenje za javnost suspenzija treninga i natjecanja

Na temelju preporuke Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i Zaključaka Stožera civilne zaštite Istarske županije Stožer civilne zaštite Grada Rovinja-Rovigno donio je odluku da se u Gradu Rovinju-Rovigno odgađaju do 14. travnja 2020. godine sva javna, sportska i kulturna događanja, javni skupovi i dječje priredbe. Privremeno se zatvaraju svi javni objekti i ustanove kojima upravlja Grad Rovinj-Rovigno. Dvorane ostaju otvorene za potrebe škola, odnosno za odvijanje nastave tjelesnog odgoja.

Zabrana okupljanja odnosi se na otvoreni i zatvoreni prostor. Slijedom rečenog, u periodu od 11.03. do 14.04. 2020. neće se izdavati Odobrenja za korištenje javne gradske površine radi okupljanja, promidžbe ili inih aktivnost, niti će davatelji gradskih prostora (Pučko otvoreno učilište, Valbruna sport) odobravati ikakve aktivnosti u prostorima kojima upravljaju. Treninzi u Streljačkom klubu Rovinj suspendirani su do daljnjega kao i odlasci na natjecanja u Istri i na ostala područja Republike Hrvatske. Također krovni savez donio je odluku o odgađanju svih državnih natjecanja. Vaš predsjednik