Trenutno pregledavate Održano Prvenstvo Županije u disciplinama zračna puška i zračni pištolj ISSF programa za kadete i juniore

Održano Prvenstvo Županije u disciplinama zračna puška i zračni pištolj ISSF programa za kadete i juniore

Strijelci Rovinja nastupili su na Prvenstvu Istarske županije za kadete i kadetkinje, te juniore i juniorke. a u disciplinama zračni pištolj i zračna puška ISSF standarda na 10m.
Natjecanje se održalo u Rovinju, u subotu 01. travnja 2023. godine.

U konkurenciji kadeta u disciplini zračni pištolj, naš kadet Jakov Kancelar ostvario je normu za odlazak na Prvenstvo Hrvatske kadetsko, rezultatom od 147 krugova.

U konkurenciji juniorki, također u disciplini zračni pištolj, juniorka Valentina Androlić također je ostvarila normu za odlazak na Prvenstvo Hrvatske juniorsko rezultatom od 489 krugova.

U konkurenciji juniora, također u disciplini zračni pištolj, junior Aleksandar Popov, strijelac streljačkog kluba Augustin Vivoda iz Buzeta, također je ostvario normu za odlazak na Prvenstvo Hrvatske juniorsko rezultatom od 562 kruga.

Naš junior Andrea Sponza je u disciplini zračna puška rezultatom iz Solina također ostvario plasman za odlazak na Prvenstvo Hrvatske juniorsko, rezultatom od 607,4 krugova.

Prvenstvo Hrvatske za kadete održati će se već 15.04.2023. u Osijeku, a Prvenstvo Hrvatske za juniore tjedan dana poslije u Solinu.

U nastavku pogledajte biltene, kadetskog i juniorskog Prvenstva Istarske Županije.

Čestitke svim natjecateljima!