Trenutno pregledavate Strijelci Rovinja nastupili na KUPu Istarske županije za seniore i seniorke u Puli

Strijelci Rovinja nastupili na KUPu Istarske županije za seniore i seniorke u Puli

Strijelci Rovinja nastupili su na KUPu Istarske županije za seniore i seniorke. a u disciplinama zračni pištolj i zračna puška ISSF standarda na 10m.
Na natjecanju u Puli, 04. ožujka 2023. godine naši sportaši osvojili su dvije zlatne medalje, dvije srebrne medalje, dvije brončane medalje te dva ekipna prva mjesta.

U konkurenciji seniora u disciplini zračna puška, naš junior Andrea Sponza osvojio je prvo mjesto sa pogođenih 604 kruga.

U konkurenciji seniora, a u disciplini zračni pištolj, drugo mjesto osvojio je Enes Babić sa pogođenih 556 krugova. Treće mjesto osvojio je Zvonimir Mravunac sa 540 krugova. Nadalje, Kristijan Kancelar je sa pogođenih 513 kruga osvojio 6. mjesto, a naš najmlađi strijelac na ovom natjecanju, Jakov Kancelar je sa  363 kruga osvojio 9. mjesto.
Ekipu muškog pištolja Streljačkog kluba Rovinj – Rovigno činili su Enes Babić, Zvonimir Mravunac i Kristijan Kancelar, te su u ekipnom poredku osvojili prvo mjesto.

U konkurenciji seniorki iste discipline, prvo mjesto osvojila je Zlatka Hlebec sa pogođenih 556 krugova. Drugo mjesto osvojila je Sanela Babić Šimić sa 548 krugova, a treće mjesto pripalo je Valentini Androlić sa pogođenih 358 krugova. Cure su ekipno zauzele prvo mjesto.

Dalje nam slijedi Polufinale KUPa za 1. regiju, a koje će se održati već za dva tjedna, u Puli 18.03.2023.

Čestitke svim natjecateljima!