Trenutno pregledavate Strijelci Rovinja nastupili na Prvenstvu Istarske županije za seniore i seniorke u Puli

Strijelci Rovinja nastupili na Prvenstvu Istarske županije za seniore i seniorke u Puli

Strijelci Rovinja nastupili su na Prvenstvu Istarske županije za seniore i seniorke. a u disciplinama zračni pištolj i zračna puška ISSF standarda na 10m.
Na natjecanju u Puli, 28. siječnja 2023. godine naši sportaši osvojili su tri zlatne medalje, dvije srebrne medalje, jednu brončanu te dva ekipna prva mjesta.

U konkurenciji seniora u disciplini zračna puška, naš junior Andrea Sponza osvojio je prvo mjesto sa pogođenih 585,9 krugova. Ovo je njegova prva zlatna medalja, a sigurni smo da će ih biti još. 

U konkurenciji seniora, a u disciplini zračni pištolj, prvo mjesto osvojio je Enes Babić sa pogođenih 556 krugova. Drugo mjesto osvojio je Zvonimir Mravunac sa 549 krugova. Nadalje, Kristijan Kancelar je sa pogođenih 493 kruga osvojio 10. mjesto, a naš najmlađi strijelac na ovom natjecanju, Jakov Kancelar je sa  393 kruga osvojio 12. mjesto.
Ekipu muškog pištolja Streljačkog kluba Rovinj – Rovigno činili su Enes Babić, Zvonimir Mravunac i Kristijan Kancelar, te su u ekipnom poredku osvojili prvo mjesto.

U konkurenciji seniorki iste discipline, prvo mjesto osvojila je Zlatka Hlebec sa pogođenih 554 kruga. Drugo mjesto osvojila je Sanela Babić Šimić sa 541 krugom, a treće mjesto pripalo je Valentini Androlić sa pogođenih 450 krugova. Cure su ekipno zauzele prvo mjesto.

Valentini, Jakovu i Kristijanu ovo je bilo prvo natjecanje, i sigurni smo da će već na sljedećem pokazati veliki napredak.

Normu za Prvenstvo Države koje slijedi za dva tjedna u Osijeku osvojili su: Enes Babić, Zvonimir Mravunac, Zlatka Hlebec i Sanela Babić Šimić.

Čestitke svim natjecateljima!