Trenutno pregledavate Vijesti za naše članove

Vijesti za naše članove

Dragi članovi,

Izvršni odbor je na svojoj 6. sjednici dana 30. prosinca donio važne odluke za sve članove SK Rovinj-Rovigno

1. odluka o visini članarine za 2023. godinu
Zbog značajnih poskupljenja opreme koju koristimo u klubu, troškova električne energije i grijanja Izvršni odbor je morao povisiti iznos godišnje članarine i mjesečne naknade.
– za redovne članove udruge (s pravom glasa u skupštini) članarina iznosi 50,00 eura/godišnje i MORA biti uplaćena do 31.03.2023.
– za sve *registrirane sportaše, polaznike škole streljaštva i rekreativce koji treniraju u klubu, naknada za treninge iznosi 20,00 eura/mjesečno bez obzira na koliko se treninga dolazi.
– mjesečnu naknadu za treninge ne plaćaju *registrirani sportaši disciplina velikog kalibra (pištolj/puška) jer ne koriste prostore, materijal, streljivo i oružje kluba.

2. odluka o Treneru i rasporedu treninga
– Glavni trener kluba bit će Goran Matošević, a pomoćna trenerica Sanela Babić Šimić koja će voditi školu streljaštva, rekreativce i sportaše.
– U 2023. godini treninzi će se odvijati ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom, prema rasporedu objavljenom na stranicama kluba i obavijesti trenera.

3. odluka o zamjeni opreme
– Tijekom 2023. godine zamijenit će se sve 4 elektronske mete S10 s metama nove generacije Sius Hybidscore.
– Bit će instalirana jedna elektronska meta S10 Lon u starom prostoru streljane 10m.
– Bit će zamijenjene zračne puške CZM56 popularne “Zastavice” s puškama međunarodnog programa za kadete i juniore tipa Feinwerkbau mod.500 Shark.
– Bit će zamijenjene zračne puške Feinwerkbau i Walther međunarodnog programa na potpuno novim zračnim puškama TOP modelima marke Pardini i Feinwerkbau.
– Bit će nabavljena još jedna laserska puška za djecu mlađu od 9 godina

Osim navedenih odluka očekujemo finalno opremanje i otvaranje civilnog strelišta za vatreno oružje na Turnini.

Preslagivanjem trenažnog procesa, investicijama u novu opremu, otvaranjem civilnog strelišta za vatreno oružje i investicijama u zračne puške očekujemo da ćemo 2023. godine započeti novu eru našeg kluba, odnosno svojevrsnu renesansu. Uz pomoć članova, donatora, Sportske zajednice i Grada Rovinja-Rovigno u našim investicijama podignuti ćemo bavljenje ovim sportom na razinu ostalih klubova iz EU.

Konačno ćemo biti konkurentni ostalim sportovima i ponovno interesantni građanima koji se žele baviti nekim sportom.
Želimo nam uspješnu Novu Godinu!