Trenutno pregledavate Zlatka Hlebec najbolja sportašica u prošloj godini – čestitamo!

Zlatka Hlebec najbolja sportašica u prošloj godini – čestitamo!

Uz prisustvo brojnih uzvanika i sportaša, u Multimedijalnom centru grada Rovinja u ponedjeljak navečer 28.02.2022. održan je izbor najboljih sportskih ekipa, sportaša i sportskih djelatnika grada Rovinja u 2021. godini. Izbor je proveden je u 11 kategorija, a dodijeljene su i četiri posebna priznanja.

Prisutnima su se obratili predsjednik Sportske zajednice grada Rovinja Armando Vičić koji se dotaknuo ulaganja u sport ujedno čestitavši svim nominiranima, kao i rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga koji je između ostalog istaknuo kako je sport također pretrpio posljedice ove pandemije i zato je danas još veće zadovoljstvo vidjeti kako sportaši postižu izvrsne rezultate.

U jakoj konkurenciji, najboljom rovinjskom sportašicom proglašena je višestruko nagrađivana hrvatska reprezentativka, članica Streljačkog kluba Rovinj, Zlatka Hlebec.
Zlatka je dvije godine za redom bila brončana na prvenstvu Hrvatske i finalu kupa Hrvatske. S obzirom na njezine rezultate Zlatka je pozvana na pripreme reprezentacije i Europsko prvenstvu koje će se održati u Norveškom gradu Hamar od 18.03. do 27.03.2022.

Čestitke Zlatka!